E-közmű

Adatbázis szolgáltatások

Szakági Szolgáltatások


E-közmű

 

A GeoAdat Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik a közműadatbázisok készítésében és kezelésében. Az elsők között alakítottuk ki kereskedelmi célú E-közmű szolgáltatásunkat, melyet sikeresen visszaigazoltak. Minden szakág feldolgozását biztosítjuk megrendelőink részére, melynek kivitelezése megfelel az adott időszakban érvényes jogszabály és műszaki követelményeknek, illetve a Konform informatikai előírásoknak is eleget tesz. Megrendelőink akár eszközök beruházása nélkül is elérhetik 7/24-es szolgáltatásunkat, szervereinket.

Személyre szabott megoldásokkal várjuk érdeklődőink jelentkezését:

 e-kozmu@geoadat.hu

e-közmű

  Adatbázis szolgáltatások

   

  A szolgáltatás magában foglalja az alaptérképi adatbázisok felmérését, elkészítését, továbbvezetését (aktualizálását), az adatforrásokból (geodéziai felmérések, mérési vázlatok, légi felvételek) származó információk átvételét, valamint a térképi állományok előállítását. Az adatbázisok elkészítését a GeoAdat Kft. a megfelelő szabványok és szakmai előírások alapján hajtja végre.

   Szakági szolgáltatások

    

   A GeoAdat Kft. tervezési és dokumentációs rendszerek számára nyújtott szolgáltatása a szakági adatbázisok elkészítése. A felhasználó előírásainak megfelelően a lönböző típusú adatforrások integrálásával (szakági térképek,felmérések, helyszínrajzok, mérési jegyzőkönyvek, műleírások, műszaki tervek és jelkulcsok) a szükséges helyszíni mérések és ellenőrzések elvégzésével kerül elkészítésre az adatbázis.